Uutiset

Uad_ja_avid5

Solisti, haluatko tehdä oman levyn?

Täällä se onnistuu etkä välttämättä tarvitse omaa bändiä sen toteuttamiseksi.


Teemme taustat koneellisesti sekä oikeita soittajia käyttäen, budjettisi mukaan, sekä sovitamme biisit juuri sinun äänilajiisi ja hoidamme tarvittaessa kaikki luvat.


Haluttaessa teemme kokonaiset tuotantopaketit alusta loppuun, äänityksestä valmiiseen cd-levyyn. Avustamme tarvittaessa myös tallennelupa-asioissa, sekä muissa musiikin tekemiseen liittyvissä käytännön asioissa.

1. Äänitys, miksaus, masterointi

Äänityksessä ja miksauksessa käytettävissä Cubase 9 Pro, Pro Tools 12.8 sekä Logic Pro X musiikkituotanto-ohjelmistot. Miksauksessa äänen prosessoinnista huolehtii mm. Universal Audion prosessointikortit ja niille tehdyt markkinoiden parhaiksi kehutut plug-in efektit. Masteroinnissa käytetään mm. Wavesin, Universal Audion ja Slate Digitalin tuotteita.

2. Solisteille soitetut valmiit pohjat

Solistin toiveiden ja budjetin mukaisesti toteutetut pohjat oikeilla soittimilla tai koneellisesti.
Solistin kanssa sovitaan kappale, tyyli, sävellaji ja budjetti, jonka jälkeen toteutamme kappaleen taustojen tuotannon. Tämän jälkeen sovítaan solistin studiopäivä laulua varten ja me huolehdimme tuotannon loppuun asti. Solistille todella helppo ja vaivaton vaihtoehto. Käytettävissä kokeneita ammattimuusikoita.

3. Musiikkia ja spiikkejä radio- ja tv-mainoksiin

Tarvitsetko radiomainokseesi yrityksellesi räätälöidyn musiikin tai äänilogon ?
Olemme toteteuttaneet lukuisten yritysten radio- ja tv-mainosten musiikin ja äänimaailman, 20 -vuoden kokemuksella.

4. Sävellykset, sovitukset, ammattimuusikot

Laaja verkosto säveltäjiin, sovittajiin ja ammattimuusikoihin takaa sen, että saat helposti apua omiin musiikkiäänitys projekteihisi.

5. CD -levyjen kansigrafiikat

Uutena palveluna tarjoamme myös kansigrafiikoiden suunnittelua ja toteutusta. Peruskannet ja levynkeskus grafiikat kätevästi,nopeasti ja edullisesti. Asiakas toimittaa itse omat kuvat ja tekstit. Palvelu kattaa kuvien ja tekstien asemoinnin ja muokkauksen sekä toimituksen sähköisesti PDF -muodossa painotalolle.

6. Nuotinnuspalvelu

Tarvittaessa toimitamme nuotin haluamastasi kappaleesta. Saat selkeän nuotin, jossa on melodia, soinnut ja bassolinja haluamassasi sävellajissa. Palvelu koskee tanssi-, iskelmä-,pop ja rock -musiikkia.

7. Karaokestudio

Hyvä lahjaidea synttärisankarille tai polttariporukalle, jotka haluaa viettää hauskan hetken studiossa laulamalla oman cd:n valmiisiin karaoketaustoihin.

8. Musiikin ja äänen editointi / restaurointi / muunnokset cd-levyiksi

 

9. C-kasettien, minidiskien, vinyylilevyjen digitointi CD/DVD-levyíksi